Jouw familiemomenten worden écht onvergetelijk

Als familie of gezin heb je soms van die speciale momenten waar je graag een blijvend en uniek aandenken aan hebt. Denk maar aan een babyborrel, een doopsel, een communie, een verjaardagsfeest, een familiefeest, een jubileum, een pensioenfeest,… Wil je je zelf geen zorgen maken over het nemen van foto’s en zeker zijn dat alles op een mooie en originele manier in beeld wordt gebracht? Met mijn jarenlange ervaring in familiefotografie help ik jullie met veel plezier om jullie bijzondere moment écht onvergetelijk te maken!

Familiefoto’s en gezinsfoto’s

Wens je een originele fotoshoot met jouw familie of gezin? Ook daarvoor beschik ik over het nodige materiaal en een ruime lijst van prachtige locaties. Maar je kan natuurlijk ook zelf een locatie kiezen voor jouw gezins- of familieportret. Spontaniteit en originaliteit staan altijd centraal bij deze fotosessie. We maken er samen een leuke en speelse gebeurtenis van, en dan volgen de unieke foto’s vanzelf!

Hieronder vind je alvast mijn portfolio van familiefoto’s en gezinsfoto’s. Als je vragen hebt of eens rond de tafel willen zitten, laat gerust iets weten!